Mye jobb men det blir så bra:)) HAr hatt mine timer i hagen så langt jeg også ja. Tidligere eier av huset har ikke hatt hage som hobby, det er bra sikkert, hehe:) Nå er det jeg som er i litt bloggtørkemodus.....men det går vel over, for her skal regnet komme og det skal visst ikke gi seg med det første:) Mail kommer:) Klemmer til deg:)
HUNDENS BÖN Kom ihåg att jag aldrig kan glömma hur du är mot mig. Jag lever i ungefär 15 år. Varje gång du lämnar mig betyder sorg. Du har ditt arbete, dina vänner och dina nöjen. Jag har bara dig. Ge mig tid att förstå vad du begär av mig. Gör mig lycklig, du är hela mitt liv. Tala med mig fastän jag inte förstår orden. Jag blir glad över att höra din röst. Var inte arg på mig länge åt gången, och lås inte in mig som straff. Innan du slår mig, kom ihåg att jag kan krossa din hand med mina tänder, men jag använder inte min styrka mot dig. Ta hand om mig när jag blir gammal, kom ihåg, du blir också gammal. Var hos mig när jag har det svårt. Allt blir lättare bara jag har dig. JAG ÄLSKAR DIG
Dumlekakor, barnens favorit!
ca 25 kakor aluminiumsformar
200 g smör 1 dl socker 3 dl mjöl 1 tsk bakpulver
25 Dumlekolor 25 Noblesse choklad
Arbeta ihop smör ,socker, bakpulver och mjöl till en kladdig deg. gör små kulor i storlek av en femkrona och lägg i varsin aluminiumform. Tryck ner en dumlekola i varje degklump, försök få den i mitten! Gräddas i 10 minuter på 200 grader När du tar ut plåten och kakorna är varma, lägg dit en platta noblesse på varje kaka den smälter direkt! Låt kallna.
Sätt ugnen på 175 grader Vispa smör, socker och sirap krämigt. Blanda de torra ingredienserna i en skål Blanda smörsmeten + mjölblandningen Dela degen och rulla ut till 2 längder ca 20 cm långa Lägg längderna på en plåt med bakplåtspapper och platta till dom lite med en gaffel Grädda längderna gyllene i mitten av ugnen i 12-15 minuter Låt svalna en aning, skär sedan längderna på "snedden", låt kolakakorna kallna på plåten.
Kantarell pizza
Kantarell Pizza Räcker till 4-6 port... Pizzadeg Tomatsås Kantareller ca5 dl färska smörsteks samt en liten gul lök. Bacon 1 pkt. Ruccola sallad ca 2-3 dl finhakkas Kvibille ädelost Mozzarellaost Gör egen pizzadeg efter hur stor pizza du vill ha och egen enkel tomatsås, (Passerade tomater, oregano och svartpeppar) Förgrädda pizzabotten med tomatsås 5-7 minuter. Fyll på pizzan med smörstekta kantareller samt lök Färdigstekt bacon Grovhackad ruccolasallad smulad kvibilleost önskad mängd, det är detta som gör sältan! riv över mozzarellaosten önskad mängd. Grädda i 225 grader tills osten smält ca 15-20 minuter
1 kommentar:
Mye jobb men det blir så bra:)) HAr hatt mine timer i hagen så langt jeg også ja. Tidligere eier av huset har ikke hatt hage som hobby, det er bra sikkert, hehe:)
Nå er det jeg som er i litt bloggtørkemodus.....men det går vel over, for her skal regnet komme og det skal visst ikke gi seg med det første:)
Mail kommer:)
Klemmer til deg:)
Skicka en kommentar