onsdag 15 oktober 2008

The next Generation

I dag har vi haft storbesök av den nästa generationen gårdisar!
Maria med sin flock var och hälsade på för lite social träning av valphögen. Dom är så otroligt söta nu och så goa allihopa! Vi hade nu på förmiddagen alltså tio hundar på gården! Nio gårdisar och så besten Dixon som vart som en jätte i dvärgarnas land :) Bjuder nu på en bildserie av dom små liven!
Mer info om valparna och deras namn hittar ni på Viranord, länk nedan!



4 kommentarer:

Pernille sa...

For et koselig besøk å få:) Skulle ha vært der å snust på dem. Da hadde jeg kosa meg i hjel. Det er jeg sikker på! De kan godt få komme hit også å sosialisere seg med katten og Lucky;) For en lykke å ha så mange Gårdiser rundt seg:) Nyyyyyydelige bilder, Lilian:)

Hils flokken:)

Lena sa...

Hallå där Ume
Åååååå man blir ju galen. Är så avundsjuk så jag blir alldeles grön i fejset. Så mysigt och vilka superbilder du fick. Den på Faxe och Faxe minior är ju helt underbar. Du måste skicka den till Anne. Är min lilla favvo Allmandin, blir en stjärna tror jag men alla ser ju så fina och härliga ut. Har tagit lite kort på min racerräka idag så dom kommer nog snart. 31,5cm och 6kg, men hon har ju ännu ett par månader på sig att växa och det är ju bra att inte alla blir så stora. Syrran Pepsi är snäppet mindre ändå.

Hoppas nu ni har det toppenbäst så hörs vi av.

Aviskram från Lule

Anonym sa...

Så himla sötaaa!

Anonym sa...

Elisabeth i Tr.heim... men såååå søt de va da.. blir ju valpesyk av sånne bilda da.. :0)