onsdag 4 mars 2009

Eftermiddag och promenad..

Så här kan det se ut, det händer ibland
att en hund går runt benen och så framför!
Trassel och tvärnit!
Så här vill jag ha det, två små till vänster..
och en stor till höger.

Sandra reder ut koppel!

2 kommentarer:

Havfruen sa...

Ja, det er ikke bare..bare og gå med flere hunder. Men det ser ut til at du klarer det fint. Jeg har jo også såå lyst på en hund til. Slik vi bor møter vi flere hunder på tur. Så Gubben må være enig i neste anskaffelse. Major`s bror, Magnum skal jo parres igjen snart med en tispe fra Bexma. Jeg vil så gjerne ha en boxergutt til. Får se hva jeg får med Gubben på etter hvert.
Mye vinter til dere enda skjønner jeg. Vel, vi har mengder med snø..men mildværet gjør vel "kål" på det håper jeg. Nå meldes det mye vind her i dagene framover. Det hjelper på men blankisen blir verre. Ikveld var det risikosport å gå, det ble en kort tur.
Nydelige hunder du har. Begynner å bli litt nysgjerrig på disse gårdshundene..Kan du ikke skrive litt om de i et innlegg en dag? Gemytt, bruksområder etc..?
Av erfaring vil jeg i utgangspunktet ikke ha en stor hund sammen en liten. Den store tramper i ordets rette forstand den lille ned. Skummelt med tanke på fart og kg Major har. Men forhåpentligvis blir denne gutten roligerer etter hvert.
Kos deg, mars er tross alt en vårmåned :)
Klem fra Major&Mossan

Bente sa...

Tusen takk for omtanken Lilian!!

Kjenner igjen den situsjonen fra min oppvekst med Irske Ulvehunder! Vi hadde maaange....og iblant var det ikke så greit å holde orden på snørene....selv om hundene var var snille og rolige :-)
Enig med Mossan....lag ett inlegg som handler om hundene, det hadde vært koselig.
Klem fra Bente