måndag 17 november 2008

"Blåtimmen"

Medans jag väntar på att middagen blir klar, klämmer jag in en bild från dagens
efterjobbet-promenad. Precis i dom sista minuter innan det blir mörkt tog jag denna rosa horisontbild. Fem minuter senare kom mörkret och snön föll mer och mer.

Klicka på bilden för full effect!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelig bilde. Blåtimen er så vakker. Jeg savner den, for her hjemme i byen synes jeg ikke jeg ser den. Men på hytta vår er den nydelig. Snøen som kom i går har forsvunnet, idag har det vært litt regn og kald og sur vind. Men ut må`n, uansett ;-) Herlig å det da. Ikke sant?

Anonym sa...

Takk for innlegg og oppløftende kommentar. Ja det er tungt å komme seg ut. Men det føles så innmari godt etterpå. Men å kjøre kurs tar mye tid og da kommer jo egne hunder i 2. rekke. De nyter sikkert å ha deg for seg selv. Skulle vært på kurs til deg Major og jeg da ;-)

Anne-Berit sa...

Ja der var du i siste liten,men du verden så fint det ble.Og jeg må si når jeg kommer på det,headerbildet ditt er bare helt nydelig.Ha en kos kveld,nå skal jeg se Akutten,eller ER.

Pernille sa...

Blåtimen er det vakreste jeg vet! Så deilig en tur du måtte ha. Ja jeg går ut fra at du hadde Rocky og co med;)
Nydelig bilde du har tatt! Skulle gjerne ha vært der på tur med deg og flokk:) Vil du at jeg skal lære deg å bruke store bilder? Ingen fiksfakseri det;)

No skal jeg og Lucky ut i slapset. Vet ikke om det er han eller jeg som liker slapset minst. Hi hi hi. Han hater å bli våt på labbene!

Ha det fint der borte:)
Lucky sender et puss til farmor:) Puss puss:)