lördag 15 november 2008

Vintern är på väg...

Ja vintern är på väg, lätt snö i luften under hela dagen, och nu på kvällen bara öser det ner snö!!Får kolla i morgon bitti om det håller i sig eller blir plusgrader. Vi vet ju att första snön som kommer stannar inte länge! Det blir bara slask och elände.Nya vyer från stranden i dag. Kunde se bygget av vindkraftverken , försökte ta kort men det är lite långt bort. Det blir en uppföljning på detta.


Rätt så rolig bild från dagen. Blixten reflekteras i snökornen!
Jag, husse och grabbarna har hämtat adventsgranen som skall stå vid våran ytterdörr, måste få ner den nu så den fryser fast nån gång.


2 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Ja,den første snøen pleier å bli et kort besøk,men det gjør ikke meg noe,er ikke så veldig glad i snø jeg.Men den kommer nok,i store mengder,til Pernilles store fryd,hun elsker snø,hehe.Koselige bilder hos deg,spesielt det med hundene.Ser de koser seg ute på tur.Ha en trivelig helg:o)

Pernille sa...

Så koselig at det snør hos dere:) Håper dere får beholde den en stund. Kan tenke meg at hundene skal snuse på hver en flekk. Hi hi, det gjør Lucky.

Nydelige bilder fra turen i dag. Skulle gjerne ha vært i lag med dere;) Gleder meg til å se flere bilder. Send litt snø til oss om dere får for mye;)

Ha en kjempekos lørdagskveld og søndag:)