måndag 10 november 2008

Ta mig till havet.....

Ja faktiskt, så har vi inte längre än ca 300 meter till havet, med långa stränder och härlig promenadskog. Har ni försökt ha 3 hundar kopplade, i halvstorm, och sedan ta kort med en hand? Så här kan det se ut:


Han en underbar dag alla =)

5 kommentarer:

Pernille sa...

Hi hi hi, jeg har bare en hund og bildene mine er mange gang så uklår at jeg vet ikke hva som er på dem;) Men Lucky og jeg elsker å være ved havet og er der så mye vi kan. Nydelige bilder du har tatt. Skulle ikke tro du hadde hundene med:)

Beklager den sene hilsningen fra Lucky (på forrige komm) men vi hadde en heftig og travel dag. Dataen ble det ikke tid til.
Men Rocky var i tankene vår:)

Anne-Berit sa...

Det der er noe jeg vet alt om,hehe,mine to har ikke helt skjønt at de ikke må dra når jeg tar bilder,så av og til blir bildene deretter.Syns dine bilder var fine jeg,og jeg må si jeg misunner deg at du har stranda så nær at du kan gå der hver dag om du vil,ser herlig ut.
Ha det kos:o)

Anonym sa...

hehe, var bara väldigt less på det nu, men jag jobbar på, ta det lugnt mamma! ;)

Pernille sa...

Heisan:) Hvordan går det?

Her snør det bittelitt, så vi må skynde oss ut. Lucky elsker jo snøen;) Og det beste av alt er når jeg legger meg i snøen og kraser med han. Da høres han ut som noen livsfarlige vakthunder samtidig som han piper for å liksom fortelle at "Jeg er ikke farlig" Hi hi hi.

Ha en storkos helg alle sammen:)

Lucky sender varme nospussar:)

Pernille sa...

Hahahahaha, du er no bare morsom:)

Ha ei kjempekos helg:)