söndag 16 november 2008

Nu börjas det....

Ja, det vart vitt av det som föll i går kväll...
Nu blir det snöskottning och halkiga promenader!
Vinterbild av Husse och Dixon som tränar , sitt..

Himlen är väldigt mörk där framme, kommer det mer snö?


En del av trädgården i vinterskrud.



5 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Fine vinterbilder fra deg,og i dag laver snøen ned her også.Hundene elsker det,mens jeg kan styre min begeistring,hehe.
Ha en fin søndag!

Pernille sa...

Men åååååå så vakker julestemning du har i bildene:)

Rom ble ikke bygd på en dag og vi har alle vært ny på bloggen. Så spørre om hjelp har vi alle gjort og fremdeles gjør;) Spør så mye du vil. Jeg gjelper deg så gjerne om jeg kan:)

Ha en flott vinterkveld

Anonym sa...

Hei, dette var en fin side. Gøy å finne andre hundegale på blogg ;-) På mine trakter laver snøen ned i kveld, min hund spiser snø som en gal og glemmer å tisse :-( Men det blir rent og mindre skjitt i huset. Hvilken rase er de små hundene du har? Besøk min blogg også, livet har alltid dreid seg om hund..og hund. Har hatt hund siden jeg var 7 år. Labradorer, dvergshnauzer, rottweiler og nå altså en stor flott boxerhanne. Kan ikke leve uten. Major trener jeg lydighet med men han har også forsøkt endel feltsøk. Der holder han på å bli kjempeflink.

Ha en fin uke ;-)

Anonym sa...

Hei igjen. Linker deg jeg også og følger med. Så morsomt med hundesider. Glad for du tok deg tid til å svare ;-) Major får forbud snart han også. Når det blir ny sofa. Inntil da, får han fritt fram. Han får ikke opp i stolene på stua. Og det går greit. MEN han har prøvd ja ;-)

Lena sa...

Hallå där
Tack för stödet. Ja man blir inte förvånad, så tokigt. Det som stör mig är att dom inte vänder sig till mig direkt utan ger sig på Susanne utan någon som helst anledning. Fegt. Jag går ju ut offentligt och öppet men att svara på samma sätt det passar inte utan då går man bakvägen.

Vilka fantastiska bilder du har på bloggen, så fina och så vintriga. Här var det snö en sväng i förra veckan men den försvann, nåja man brukar vara rätt less att vada fram i den vid mars sådär så det löser sig med den saken. Ha en härlig vecka.

//Bensbykramar