torsdag 18 december 2008

Jullovet har börjat..

Årets julkort....
Vissa dagar bara går det inte som det var planerat! Mina två minsta flockmedlemmar som normalt sitter som ljus när det skall fotas...var allt annat än still!!
Den stora grå vägrade att vara med, han ville bara ha belöningen: hembakta hundkex!

Av 20 kort tagna, så vart detta det bästa, då sitter dom iaf. stilla, men det vart väldigt julerött! Men det är tanken som räknas, så god jul alla vänner!
Fick en härligt uppfriskande kvällspromenad. Flygande julgranar, förföljande soptunnor som rullade runt i samhället, ljuslingor som stod rätt ut i luften likt kokt spagetti!! Behöver jag säga att det blåser storm? Dixon tyckte inte om att soptunnorna förfölde oss länge och väl, med gapande lock såg dom ut som gröna krokodiler efter vägen!Rocky o Lego, ja (skratt) dom såg mer ut som fyllhundar (skratt igen), blåis fortfarande, och deras små tassar for kors och tvers både utåt och inn under hundarna! Öronen rakt upp likt parabolantenner, ja det var rena cirkusen! Sitter nu och lyssnar på blåsten! Skall nog göra en brasa i den öppna spisen i kväll och bara mysa! Ha en trevlig kväll alla.

3 kommentarer:

Anonym sa...

hehe..Joda Major årna til jul ;-) Bildet var kjemepfint, Dixon gidda sikkert ikke dette han. Har hatt mye vind vi å, ille. Rolig nå men det meldes storm til natta. En søppeldunk kan fort bli til en krokodille det altså, iallfall i en unghund`s hode. Kos deg i varmen inne!!

Anne-Berit sa...

Syns bildet var fint jeg,det er ikke så lett å være hunder når mor finner det for godt at nå skal det fotograferes.Hadde store problemer med å få Toya til å få opp ørene da jeg skulle ta bilde av dem i morres,hun legger dem rett bakover når hun føler seg usikker,hehe.Måtte knipse i fingrene og lage de utroligste lyder for å få henne til å slappe av og heller bli litt nyskjerrig.
Skjønner godt at hundene dine ble litt skeptiske når søppeldunkene kommer etter dem bortover veien,hehe.Det har vært et himla vær her i ettermiddag,men det har visst gitt seg litt nå.
Men det er speilhålke og livsfarlig å bevege seg på veiene.
Ha en fin kveld videre!

Pernille sa...

Ååååååååå så vakker de er der de sitter:) Jeg blir jo blank i øynene av å se på dem:)

Og så flott og koselig peis. Det må nok være kjempekos å tenne i den ja:)

Det ser så trivelig ut i julehuset deres:)
I helga begynner vi med de over 500 nissene. Men jeg tror ikke jeg setter opp alle i år. Men det sa jeg i fjor og;) Hi hi hi.

Ha ei kjempekos helg:)