måndag 22 december 2008

Walking in a winter-wonder land..

Med denna bildserie vill vi önska alla våra bloggvänner
en riktigt God Jul och ett Gott nytt år!
I går och i natt föll julsnön!
Hälsningar från Lilian m/flokk..
Tar nu bloggsemester till över nyåret, vi ses snart igen!









4 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Du verden for noen fine vinterbilder du har tatt,du snakker om julekortstemning.Det er sånn her også nå,har snødd litt både i går og i dag,så jeg tror det skal bli fint i jula,hvis ikke noe aldeles galt skjer på værfronten.Du må ha en riktig god Jul og godt nyttår.Kos deg sammen med dine.Klem fra meg!

Anonym sa...

For noen nydelige bilder du har tatt, skikkelig steming. Å hundene så ut til å storkose seg. Håper du får scooterføret nå da. Her er det blankis... Vi reiser på hytta 1. juledag og blir til over nyttår. Håper på snø her også... Kos deg og senk skuldrene i jula. God jul og Godt nytt år!!!

Anonym sa...

Så underbart härligt det ser ut med all snö precis så det ska vara till jul. Här i Stockholm har vi barmark. ioförsig sol och - 2. Men va mysigt det skulle vara med lite vitt på marken. Ha en bra jul o ett gott nytt år så hörs vi nästa år igen.

Anonym sa...

Ser fram til du kommer igang med bloggingen igjen. Her har alt stått stille i jula ;-) Jeg har laget meg ny bloggside. Noe av jula er blogget på den gamle, i mellomjula svettet jeg meg gjennom å lage ny blog på blogspot. Velkommen ;-) og GODT NYTT ÅR!!