lördag 13 december 2008

Nu vill jag ha snö!! Mycke snö..

Här står den! Min pärla! På släpvagnen.
Nu klarnar vädret, och det känns kyligare, nu fattas bara 40 cm snö så det blir leder att köra på!

5 kommentarer:

Anonym sa...

oi oi oi oi STILIG Lilian. En slik en ville jeg også hatt. Tøfft!! Ja nå må dere få masse snø så du får ut å rægge med scootern. Lykke til ;-) Jeg skal på butikken snart og kjøpe ingredienser til hundekjeks. Ha en strålende lørdag!!

Norra Vildans sa...

Hallo där!
Har ni ingen SNÖ!!!! Sitter faktiskt insnöad här hemma. Skulle idag till stan och uträtta ALLT på min lista men jag kommer mig inte ut från garaget eller nerför vägen. Slog på datorn då för att kolla hur vädret blir resten av helgen. Tyvärr är det ju bara mataffärer öppna imorgon. Tänkte väl köpa någon klapp också.
Gick en sväng med hundarna efter gångvägarna för de var faktiskt plogade. Abolust sjöblöt i svett när jag kom hem. Ska dricka kaffe nu och sedan brottas med snön framför bron. Fin skoter du har köpt. Precis en sådan där Skidoo har vi haft, går i alla väder. Nu har jag bara en pulka kvar. Ny skymtar jag en traktor, hoppas han förbarmar sig över mig......
Ha det!
Susanna

Anne-Berit sa...

Har du din egen scooter,din heldiggris,så tøfft.Bare ta en tur hit,vi har snø nok,hihi.Er år og dag siden jeg satt på en scooter sist,altfor lenge siden.
Håper dere får nok snø nå da,så du får ut og kjøre.
Ha ei flott helg!

Anonym sa...

Da er 4 brett med hundekjeks stekt. Ligger på rist i ovnene nå. Major hang rundt meg hele tiden, han synes disse var gode ja. Ble en bra haug, så jeg kan gi bort noen til hundevenner. Familien min tror jeg er gal, baker ikke til jul men til Major baker jeg!!?
hehe..

Anonym sa...

Usj..skjønner du er trøtt når du er oppe så tidlig. Nyt de 19 dagene med fri. VI blir hjemme julaften på grunn av min gamle mor, men drar på hytta 1. juledag og blir der til 4. januar. Gleder meg ja...Håper bare det blir snø, hytta er ved sjøen, kan fort bli snøfattig der. Det er arti å ha flere hunder samtidig, de finner ut av det med hverandre og det er så arti å se hva de ordner opp i. Jeg burde bodd på et småbruk, hadd endel dyr, hadd oppdrett på boxer..gått tur i skog og fjell... ja slike ting. Men hverdagen er annerledes gitt. Siste dag på jobb er 19. for min del, men nå ser det ut til at firma går konkurs, da mister jeg 2 måneder med lønn..grr..Men det må gå bra. Jeg må tenke positivt, jeg får trent med Major. Det er alltid påfyll i hodet. Hold ut!! Snart får du din etterlengtede julesemester!! Vel fortjent!!